Relatietherapie in Amsterdam

Relaties: zo dynamisch als het leven zelf.

Ze ontwikkelen en vernieuwen zich voortdurend, net als de partners die deel uitmaken van de relatie, net als de omstandigheden (kinderen, familie of werk) waarbinnen de relatie ontstaan is.
Mannen en vrouwen ontwikkelen zich ook op een verschillende manier en in een eigen tempo.
Geluk, gezelligheid, huishouden, sex, spanning en ergernis komen in iedere relatie voor. Intimiteit, verveling en eenzaamheid ook. De verhouding tussen al die ervaringen kan verstoord raken. Dat kan de relatie en ook iedere partner behoorlijk onder druk zetten.

Wanneer dat gebeurt kan je zelf of samen met je partner een afspraak maken. Het beste is om met elkaar te komen wanneer het echt over de relatie gaat: over jullie samenzijn en samenspel.
Daar is inzet van beide partners voor nodig; ook de bereidheid jezelf en elkaar aan te zien.
Soms is dat (nog) niet haalbaar: je kunt ook zelf komen.

Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op 020 - 4.230.841

In de sessies kijken we eerst wat er aan de hand is en hoe ieder van jullie het ervaart en erdoor beïnvloed wordt. Wat jullie samen doen, wat jullie wensen zijn en hoe je die wil bereiken. Daarmee kan een neerwaartse spiraal al snel doorbroken worden. Als relatietherapeut help ik jullie op weg naar prettigere omgangsvormen en communicatie. Zo komt de weg vrij voor een vernieuwde manier van samen zijn: opnieuw met veiligheid, nabijheid en steun voor elkaar.

Meer weten over EFT ?

Afwenden van een scheiding kan.
Vaak gaan mensen op zoek naar relatietherapie wanneer het thuis met elkaar nauwelijks meer uit te houden is. Hun eerste doel is dan het afwenden van een dreigende scheiding. Dat is vaak mogelijk.

Al wat eerder hulp en steun zoeken mag ook.
Verdieping van je relatie gaat niet altijd vanzelf. Begeleiding kan je helpen elkaar weer aan te gaan kijken, met ieders verlangen, gaven en kwetsbaarheid. Zo vind je gezamenlijk nieuwe wegen, openheid en intimiteit, en die samen kunt gaan bewandelen.

Je kunt ook later komen, of met een ander doel.
Soms blijkt dat uit elkaar gaan de enige overgebleven keuze is. Als je tot die conclusie komt en het pijnlijke besluit tot scheiding genomen hebt, breekt er een nieuwe fase aan.
Je hebt lief & leed gedeeld; er waren verwachtingen, hoop voor de toekomst. Hoe vind je een goede manier om afscheid te nemen van elkaar?  Zeker wanneer er kinderen zijn is het belangrijk om een leefbare omgangsvorm met elkaar te vinden.
Afscheid nemen en opnieuw beginnen: daar kun je mogelijk wat steun bij gebruiken.

 Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op 020 - 4.230.841

Stichting EFT Nederland

 
 
 

"Het waren misschien wel de meest heftige uren die we ooit hebben meegemaakt. En we zijn weer bij elkaar. Hartstikke goed."